پاورپوینت علوم و فنون ادبی 2 درس پنجم پایه های آوایی همسان 1 با 25 اسلاید قابل ویرایش می باشد این پاورپوینت مربوط به پایه یازدهم علوم انسانی می باشد در این پاورپوینت متن درس آمده است و تعدادی از خودآزمایی های درس نیز آمده است متن اسلاید اول این پاورپوینت به صورت زیر است پس از تشخیص و درک پایه های آوایی، درمی یابیم که پایه های آوایی بیت ها، به شکلی هماهنگ در پی هم می آیند. به بیان دیگر، می توان پایه ها را به دسته هایی منظّم بخش کرد. اکنون ، ...
مجموعه جامع آموزش ترکی آذربایجانی با تدریس استاد مجید عزمی به صورت متنی-تصویری-صوتی تهیه شده است. به طوری که هر درس، در فایل پاورپوینت تهیه و pdf شده است. همچنین، هر درس، دارای فایل صوتی نیز هست که در این فایل صوتی، درس به صورت مفصل و جزءبهجزء شرح داده شده است (هر اسلاید پاورپوینت به طور مفصل شرح داده می شود.) در این مجموعه تصاویر متعدد و واضحی برای یادگیری بهتر به فایل pdf اضافه شده است. فایل صوتی درس ها، به زبان فارسی و ترکی آذربایجانی است. بهطوریکه کلمات و متن درس&zw ...
دانلود طرح درس مجازی ریاضی ششم فصل هفتم درس اندازه گیری و محاسبات تقریبی تعداد صفحات : دو برگه در قالب ورد word طراح و تایپ توسط مهرداد مدیر سایت یار معلم و پارد وب جهت سفارش تایپ و طراحی پاورپوینت با ما در ارتباط باشید. این طرح درس مجازی ریاضی ششم ابتدایی فصل هفتم مبحث تقریب و محاسبات اندازه گیری بصورت کامل و آماده و قابل ویرایش در نرم افزار ورد جهت ارائه در جشنواره های الگو برتر تدریس و ارائه به سرگروه های آموزشی و راهبران آموزشی و تربیتی و همچنین قابل استفاده دانشجو معلمان اب ...
مقاله برتر (مهندس آرمین حمزه نوا) 36 اسلاید ...
مقاله سخت کردن شعله ای – مهندسی مواد در قالب word و قابل ویرایش 32 صفحه سخت کردن شعله ای یک فرایند عملیات حرارتی سطحی یا موضعی است که در آن یک لایه نازکی از سطح قطعه فولادی را توسط شعله حاصل از سوخت یک گاز قابل احتراق نظیرگاز طبیعی تا دمایی بالاتر از دمای بحرانی A3 حرارت داده و پس از آستنیته شدن، آن را سریع سرد می کنند. فهرست مطالب : مقدمه ویژگیها روشهای سخت کردن شعله ای گازهای مصرفی و شعله عمق ضخامت لایه سخت شده مصرف گاز ، زمان و سرعت حرکت مشعل کنترل ف ...
شرح مختصر : در بسیاری از فرایندها خشک کردن یک کار سخت و مهم است . یک بررسی پژوهشی نشان داد که در سال 1985 در آمریکا 4/2 کواد , افزون بر 20 کواد نیرو برای خشک کردن مصرف شده است . پس حتی درصد کوچکی صرفه جویی در مصرف انرژی بهبود قابل توجهی را در کارایی انرژی ایجاد می کند . افزون بر این دیگر کیفیت نهایی محصول غذایی به شدت تحت تأثیر روش و راهکار خشک کردن قرار دارد.. در بخشهای بعد این فصل روشهای جدید خشک کردن و کاربرد استخراج با سیال فوق بحرانی و متراکم مکانیکی مجدد ...
شرح مختصر : مخمر معمولا بصورت طبیعی همراه با مواد اولیه یافت می شود ولی به علت اینکه نوع و خصوصیات مخمره ای طبیعی موجود شناخته شده نیست به جهت انجام یک تخمیر مطمئن مناسب نمی باشند. معمولاً از روشهای شناخته شده مخمر که بطور مصنوعی به ماده اولیه قند دار تلقیح می گردد استفاده می کنند انتخاب نوع سوش بستگی کاملی به طبیعت ماده اولیه بخصوص نوع ماده قندی دارد. مقاومت در برابر غلظت زیاد الکل ، سرعت تخمیر بالا، تبدیل کامل قند به الکل و ترکیب اجزاء فرعی تشکیل شده از دیگر خصوصیاتی است که ن ...
